Conectare automata la RDS


Conectare automata la RDS pentru XP

 

 

Incep acest tutorial prin a specifica ca aceasta conectare automata este destinata pentru cei ce au fiber link de la rds si nu mai doresc ca la fiecare pornire sau restart al calculatorului sa dea dublu click pe icoana de conectare la internet.

Presupunand ca conexiunea PPPoE (setarile de conectare la RDS) este realizata, iar prin setarile conexiunii este stabilit ca "username" si "password" sa fie memorat, trecem la urmatorii pasi.

 

1. Intrati in: Control Panel / Network Connection. Acolo dati click dreapta pe icoana "wan miniport PPPoE" (care are denumirea icoanei de conectare la internet, pe care o aveti pe desktop sau acolo de unde va porniti netul), selectati "properties", iar la "options" debifati "Prompt for name and password, certificate, etc." si inchideti fereastra.

 

 

2. Daca nu aveti shortcut la conexiune pe desktop, creati unul dand din nou click dreapta pe "wan mini port PPPoE" si alegeti "Create Shortcut" (ex. imaginea de mai jos). Copiati shorcut-ul de pe desktop prin click dreapta selectand "copy".

 

 

 

3. Mergeti in Start / All Programs / Startup, dati click dreapta pe "stratup" si alegeti "open", in fereastra care s-a deschis dati click dreapta si alegeti "paste", prin acest procedeu inseram shorcut-ul "wan miniport PPPoE" pe care l-am copiat mai devreme in fisierul Startup.

 

 

4. Restart.

 

Conectare automata pentru Windows Vista si 7 (seven)

Pentru a va putea conecta automat la internet cu Windows 7 sau Widows Vista va recomand un soft la care conexiunea PPPoE va porni automat, la fiecare pornire sau restart al calculatorului . Este in limba romana si este foarte usor de configurat.

 

Descarca PPPoE Dialup Monitor v1.4

Sponsori
click pe imagine pentru a mari
click pe imagine pentru a mari
click pe imagine pentru a mari
click pe imagine pentru a mari