devirusare

Va oferim solutia de a avea un computer fara virusi, viermi (worm), trojani si programe malware. Serviciul consta în eliminarea programelor malware si imunizarea ulterioara a sistemului cu un antivirus, antispyware si un firewall.


Mic dictionar de programe malware (rauvoitor)

 

  • Trojan - program malware, de obicei ascuns intr-un alt software "util" care va determina sa-l instalati. Poate fi folosit pentru a fura date sensibile si / sau controlul PC-ului infectat.

  • Spyware - program malware ce aduna informatii privind activitatea unui utilizator online (site-uri vizitate, achizitiile facute în retea, etc).

  • Virus - program malware, care cauzeaza daune sistemului de operare unde este gazduit. Unii virusi pot deteriora hardware-ul, provocand supraincalzirea CPU prin overclocking, oprirea unei componente ducand la restarturi nedorite sau oprirea unui sistem, etc.

  • Worm - program malware care se reproduce, dar nu la un fisier infectat. Acesta foloseste un computer din retea (folosind vulnerabilitatile sistemului de operare), pentru a trimite copii malware in alte noduri (calculatoare de retea) aduncand la micsorarea latimi de banda (micsoreaza viteza de internet).


 


Sponsori