• Conectare automata la RDS

  Încep acest tutorial prin a specifica ca aceasta conectare automata este destinata pentru cei ce au fiber link de la rds și nu mai doresc ca la fiecare pornire sau restart al calculatorului sa dea dublu click pe icoana de conectare la internet.

  Presupunând ca conexiunea PPPoE (setările de conectare la RDS) este realizata, iar prin setările conexiunii este stabilit ca “username” si “password” sa fie memorat, trecem la următorii pași.

  1. Intrați în: Control Panel / Network Connection. Acolo dați click dreapta pe icoana “wan miniport PPPoE” (care are denumirea icoanei de conectare la internet, pe care o aveți pe desktop sau acolo de unde va porniți netul), selectați “properties”, iar la “options” debifați “Prompt for name and password, certificate, etc.” și închideți fereastra.

   

   

   

   

   

   

  2. Daca nu aveți shortcut la conexiune pe desktop, creați unul dând din nou click dreapta pe “wan mini port PPPoE” și alegeți “Create Shortcut” (ex. imaginea de mai jos). Copiați shorcut-ul de pe desktop prin click dreapta selectând “copy”.

   

   

   

   

   

  3. Mergeti in Start / All Programs / Startup, dati click dreapta pe “stratup” si alegeti “open”, in fereastra care s-a deschis dati click dreapta si alegeti “paste”, prin acest procedeu inseram shorcut-ul “wan miniport PPPoE” pe care l-am copiat mai devreme in fisierul Startup.

   

   

   

   

   

  4. Restart.

  Conectare automata pentru Windows Vista si 7 (seven)

  Pentru a va putea conecta automat la internet cu Windows 7 sau Widows Vista va recomand un soft la care conexiunea PPPoE va porni automat, la fiecare pornire sau restart al calculatorului . Este in limba romana si este foarte usor de configurat.

   

  Descarca PPPoE Dialup Monitor v1.4

Comments are closed.