Devirusare

Va oferim soluția de a avea un computer fără viruși, viermi (worm), trojani si programe malware. Serviciul consta în eliminarea programelor malware si imunizarea ulterioara a sistemului cu un antivirus, antispyware si un firewall.

Mic dicționar de programe malware (răuvoitor)

  • Trojan – program malware, de obicei ascuns într-un alt software “util” care va determina sa-l instalați. Poate fi folosit pentru a fura date sensibile și / sau controlul PC-ului infectat.
  • Spyware – program malware ce aduna informații privind activitatea unui utilizator online (site-uri vizitate, achizițiile făcute în rețea, etc).
  • Virus – program malware, care cauzează daune sistemului de operare unde este găzduit. Unii viruși pot deteriora hardware-ul, provocând supraîncălzirea CPU prin overclocking, oprirea unei componente ducând la restarturi nedorite sau oprirea unui sistem, etc.
  • Worm – program malware care se reproduce, dar nu la un fișier infectat. Acesta folosește un computer din rețea (folosind vulnerabilitatile sistemului de operare), pentru a trimite copii malware in alte noduri (calculatoare de rețea) aduncand la micșorarea lățimi de banda (micșorează viteza de internet).