• Dezactivare Computrace LoJack

  Prin modificare/editare BIOS, putem dezactiva această opțiune. Nu ezitați sa ne contactați pentru a va face o oferta pentru acest serviciu.

  Disable Computrace
  This computer is equipped with Computrace, by Absolute Software. Computer asset data may be transmitted to the Absolute Monitoring Center for enabling asset tracking and theft recovery. If you have questions about this service, please contact Absolute Software at 1-888-999-9857

  Ce este Computrace LoJack ?

  Un program anti theft instalat in BIOS, care trimite date despre identitatea și locația laptopului prin intermediul internetului, foarte util în cazul în care laptopul este pierdut/furat.
  Acest program poate funcționa ca un rootkit de tip LoJax, avand acces la sistemul de operare și putând să transmită tot cea ce se tastează. Deasemenea șterge toate datele deținute în laptop, poate bloca laptopul și chiar putand face poze de pe camera web.

  Există utilizatori care realizează că în virtutea siguranței își expun intimitatea mai mult decat este necesar. Asta, după ce au activat aceasta optiune din BIOS. Opțiune care poate functiona ca un coridor pentru a transmite date personale către alte persoane/entități.

  “Disable” Computrace

  Ori de cate ori se instalează sistemul de operare, sau se formateaza/înlocuiește hard disk-ul, Computrace va fi activ deoarece este localizat în BIOS/UEFI.

  O data activat Computrace in BIOS, nu mai poate fi dezactivat prin opțiunile oferite de setările din BIOS.
  Dezactivarea Computrace este un procedeu dificil de realizat cu cei care administrează programul. Mai ales când proprietarul laptopului s-a schimbat.

  Prin modificare/editare BIOS, putem dezactiva această opțiune. Nu ezitați sa ne contactați pentru a va face o oferta pentru acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Call Now Button